info@giarchealthclub.com | (+597) 877 6768

Trainingen

Sport groepslessen

De sport groepsles is een combinatie les waar alle sportstijlen te zamen bijdragen tot een gezellige variatie les, op muziek.

 

Bij elke les wordt er gewerkt aan:

1 de fysieke, lichamelijke gesteldheid van de mens.

Het ontwikkelen en aansterken van zowel de grote als de kleine spieren van het lichaam.

2   de mentale/ geestelijke gesteldheid.

Het ontstressen en herladen with positive energy.

 

 

Sportstijlen die verwerkt kunnen zijn in de variatie les zijn  :

Aerobic

Bij aerobic ligt het accent op het verhogen van de vet verbranding. De belasting van bijvoorbeeld rug en knieën is laag.
Aerobics is een efficiënte fysieke uitoefening die vaak op muziek wordt gedaan. Kracht, flexibiliteit en coördinatie worden getraind.

Body Shape

Een efficiënte trainingsmethode, gericht op de verbetering van het lichaamscontour. Er worden oefeningen gegeven die de spierkracht, houding en spier-uithoudingsvermogen verbeteren. Afwisselend worden dynamische en statische grondoefeningen gedaan.

Yoga

Bij de cooling down gedeelte van de les komen er yoga elementen terug, waarbij centraal staat: ademhalings oefeningen, stretch oefeningen,algehele lichaamshouding (zittend, liggend en staandehoudingen).

Dit is DE,manier om te ontstressen. Het is de kunst van ontspannen, die bij gebracht wordt.

Yoga brengt u naar een niveau waar u leert loslaten en u in balans bent, zowel geestelijk als lichamelijk. Total Balance of Body , Mind and Inner Peace ( BMI ).

Tae bo

Tae bo is een combinatie van karate, kickboksen en aerobics. Op opzwepende muziek werk je aan kracht, conditie en zelfvertrouwen. Het is geen dansen, geen karate, geen fitness.

Het is dit alles samen, maar dan anders!  Je leert verschillende stoot en trap technieken. Tae Bo bouwt spieren, verbrandt vet en verhoogt de coördinatie.

Total Body/ 5xB

Een les voorbuik, billen, benen, borst en boven armen. Na de warming up volgen spier versterkende oefeningen waarbij eventueel gebruik wordt gemaakt van gewichtjes.

Alle Trainingen geschieden volgens afspraak.

Maak nu een afspraak